Produkty pro semena zápatí (4)

Růžový pepř

Růžový pepř

Růžový pepř není pravý pepř jako černý, bílý nebo zelený. Zrna růžového pepře, také nazývaná zrna růžového pepře, jsou bobule z pepřovníku peruánského (brazilského). Tento strom patří do rodiny sumaku a kešu. Nachází se v Brazílii, Paraguayi, Argentině a v Kalifornii, na Floridě, v Texasu a v Arizoně. Chuť růžového pepře je podobná chuti černého pepře, ale s ovocným dozvukem a není tak silná a pálivá jako "pravá" pepřová zrna. Růžový pepř dodává jedinečnou chuť sýrům, drůbeži a rybám. Vzhledem k aroma Balení: 125g, 250g a volně
Levandule

Levandule

Benefity: říká se, že levandule má mnoho prospěšných účinků. Levandule se běžně používá proti úzkosti, stresu a nespavosti. Používá se také proti depresi, demenci, bolesti po chirurgickém zákroku a mnoha dalším stavům. Tato bylina je velmi ceněna pro kosmetické ošetření a pro pleť a běžně se používá v parfémech a šamponech, aby pomohla vyčistit pleť. V potravinách a nápojích se levandule používá jako aromatická složka. Použití: levandule se nejčastěji používá v aromaterapii a dekoraci a může být také použita na čaj a vaření. Balení: 250g a sypané
Granulované Cibule

Granulované Cibule

Granulované cibule se používají jako typ koření. Koncentrované aromatizované granule jsou vyrobeny z dehydratovaných cibulí. Tato látka je vyrobena z mletých dehydratovaných cibulí, nejčastěji z cibulových bulv. Díky dehydrataci má produkt delší trvanlivost. Říká se, že sušené cibule zabraňují bakteriální infestaci a pomáhají snižovat riziko různých bakteriálních a houbových infekcí. Granulovaná cibule je ideální pro dochucení různých pokrmů, stejně jako směsí koření, marinád, vinaigret a omáček. Granulované cibule mohou nahradit tradiční chuť cibule ve vašich jídlech a nápojích. Neplačte! Zaručeno. Balení: 250g, 500g a volně
Listy moruše

Listy moruše

Stromy moruše produkují aromatické bobule, které jsou ceněny po celém světě a často jsou považovány za superpotraviny díky koncentraci vitamínů, minerálů a silných rostlinných sloučenin. Nicméně, plod není jedinou částí stromu moruše, o které se říká, že přináší zdravotní výhody. Po staletí byly jeho listy používány v tradiční medicíně jako přírodní léčba pro různé zdravotní potíže. Říká se, že má pozitivní účinky na hladinu cukru v krvi a inzulínu. Dále se věří, že snižuje riziko aterosklerózy tím, že snižuje oxidaci cholesterolu v cévách. Také se říká, že pomáhá předcházet diabetu tím, že omezuje vstup vysokého množství monosacharidů do oběhu. Použití: Listy moruše se používají především na čaj. Nalijte 1 čajovou lžičku na šálek (250 ml) vroucí vody a zakryjte na 3-5 minut podle vaší chuti. Balení: 125g, 250g a sypané